HOTEL TV

 

Cégünk nem csak leszállítja a hotel-tvket, hanem installálja is azokat.

Megtervezzük az egyedi igényeket és azokat le is gyártjuk. ( speciális kávák, tartóeszközök, belső hálózatók,

saját TV csatorna vezérlés, képújság program, extracsatornák üzemeltetése, fizetős csatornák leprogramozása stb.)

Ahhoz, hogy érdemben tudjunk beszélni a megbízóval, előzetes felmérést kell végezni a helyi technikusnak.

Az alábbi táblázatban megválaszolt kérdések segítenek a pontos árajánlat kidolgozásában:

Excel formában letölthető a táblázat. << Ezt kérem kitöltve visszaküldeni: info@euro-tv.hu vagy az info@ikka.hu címekre

 

HOTEL-TV rendszerek igényfelmérése Kérjük, segítse munkánkat az alábbi mezők kitöltésével, hogy ajánlatunkat pontosan az Önök igényeinek megfelelően nyújthassuk át!
A már meglévő antennarendszer főbb adatai Analóg Digitális Műholdas Meglévő kábelhálózat Új kábel szükséges Kérjük, a színes mezőben jelölje X-szel a meglévő rendszer jellegét!
         
 
Preferált gyártók PANASONIC LG SAMSUNG ORION PHILIPS Általunk ajánlott legjobbárú TV Kérjük, a színes mezőben jelölje X-szel az előnyben részesített gyártókat!
           
 
Preferált típusok Kérjük, a színes mezőben sorolja fel az előzetesen kiválasztott típusokat!
 
Képernyő átmérője   Kérjük, a színes mezőben sorolja fel a szükséges képátmérőket! (19"(48cm), 22"(56cm), 26"(66cm), 32"(81cm), 37"(94cm), 42"(107cm), 47"(119cm), 50"(127cm), 55"(140cm), 60"(152cm), 65"(165cm), 72"(183cm) 85"(216cm)
 
A TV készülék mérete   Vannak olyan terek, ahová a TV méret adott. Ott nem lehet a képernyő átmérőjét alapul venni. A káva szélessége 1-5cm ig is változik, ezért kérjük írja a színes mezőbe a pontos adatokat. (szélesség cm x magasság cm)
 
A televíziók elhelyezésének módja (saját talpon, függőleges falra szerelve, sarokba  szerelve, egyedi elhelyezés)   Kérjük, írja le a televíziók elhelyezésére, rögzítésére vonatkozó elképzeléseit!
 
Falra szerelés esetén nem mozgatható, forgatható, dönthető fali tartó választása Fix Dönthető Forgatható Forgatható és dönthető Kérjük, a színes mezőben jelölje X-szel a szükséges változatokat!
       
               
A televíziók leszállítása, felszerelése, beüzemelése Csak vásárlás Vásárlás szállítással Csak felszerelés Teljes beüzemelés Kérjük, jelöljön meg X-szel egyetlen színes mezőt!
       
               
A gyártói garancián túli kibővített garancia igénylése (külön ajánlat alapján) Gyártói garancia Extra garancia Kérjük, jelöljön meg X-szel egyetlen színes mezőt!
   
Egyedi antennarendszer telepítése jogdíjfizetési szabályzat Kérek tályékoztatást a lehetőségekről  Lehetőség van a tv-k üzemeltetésére, havi kábelszolgáltatói díj  megfizetése nélkül! Ebben az esetben az ingyenessen fogható Mindig TV alapcsomag és a műholdról érkező idegen nyelvű adások nézhetőek. A szerzői jogdíjakra nem vonatkozik a díjmentesség
   

 

 

 

 

Sony_HDV-Z7-camcorder Samsung-Orion-Philips-Sony-LG-Panasonic termékek hotel szoftverrel installálva

 

 

 

  

 

Főoldal / Lap tetejére